• Страховий партнер
  • Водний партнер
  • Генеральні медіапартнери
  • Генеральні медіапартнери
  • Oфіційний cпортивний партнер
  • Фітнес-партнер
  • Організатор
  • Титульний партнер

Новини

31.08.2021

Музичними хедлайнерами Uklon Night Run 2021 будуть Ksenia Palfy та діджеї Kiss FM

Друзі, нарешті ми можемо оголосити імена діджеїв, які разом з вами створюватимуть Uklon Night Run 2021 — драйвовий забіг вулицями нічного Києва, що відбудеться 4 вересня на Контрактовій площі.

 

Музичним хедлайнером Uklon Night Run стане DJ Ksenia Palfy, соавторка денних вечірок РМ та ком’юніті Night Is For.

 

Колекціонерка вінілу, селекторка, яскрава представниця електронної сцени України, за останні роки Ксенія відзначилась на багатьох знакових майданчиках нашої країни та розділила сцену зі світовими зірками, такими як Ellen Allien The Real Blockhead Ghostpoet Jackmaster San Proper та інші.

Також у стартовому містечку бігунів та гостей вечора розігріватимуть DJ Alina Krivkina та DJ Sinwined (Денис Іванісов). Окрім того, на маршруті учасників підтримуватимуть діджеї Kiss FM: буде розміщено чотири фан-точки.

 

Uklon Night Run — не просто фановий забіг, це фантастичне шоу з костюмованою вечіркою та запальною музикою. Одразу після забігу шляхом відкритого голосування ми оберемо найоригінальніший костюм на Uklon Night Run.

 

Спортивним екіпом нікого не здивуєш, тож у виборі костюму ми тебе не обмежуємо. 

На Uklon Night Run ти можеш бути ким завгодно і пробігти свою дистанцію у будь-якому образі. Супермен, пірат, Бетмен, Халк або чарівна фея? Джеймс Бонд, Індіана Джонс або Чугайстер? Чекаємо на старті у будь-якому вигляді. Головне правило Uklon Night Run: твій run — твої правила. 

 

Три переможці отримають нагороди та призи від наших партнерів: сертифікати на покупку в магазинах Adidas (6000 грн за перше місце, 5000 грн — друге, 4000 грн — третє) та абонементи у фітнес-студію hiitworks (безлім “Студійний” на 3 місяці за перше місце, безлім на 2 місяці — друге, безлім на 1 місяць — третє).

 

Тож готуй костюм і не стримуй свою фантазію! Чим крутіший костюм, тим більше шансів на перемогу! 

 

Нагадаємо, у програмі івенту — індивідуальні дорослі старти 2 км, 5 км та 10 км, командні старти, дитячі забіги та шалені DJ-сети. Кожен фінішер Uklon Night Run 2021 отримає медаль на згадку про подію.

 

Впевнені — це буде незабутня пригода. Тож до зустрічі 4 вересня 2021 року на Контрактовій площі у Києві.

 

Реєстрація триває на сайті: kyivnightrun.org.ua

 

Титульний партнер — Uklon

Організатор — Run Ukraine